15 Zonnepanelen Zwolle

Geschatte opbrengst: 4088 kWh à €818,- per jaar.

Hasselterdijk in Zwolle

Voor dhr. Siero mochten we een high-end zonnepanelen installatie monteren. Er was gekozne voor een installatie waar iedere solarteur blij van wordt. LG NeON2 zonnepanelen i.c.m. Power Optimizers en een SolarEdge omvormer. Deze installatie gaat een geschatte opbrengst leveren van 4088 kWh. Gedurende de installatie kwam naar voren dat het dak op bepaalde op bepaalde plekken aan vervanging toe was. Omdat eSetup niet alleen beschikt over solarteurs maar ook over een team van dakdekkers konden we snel schakelen naar tevredenheid van de klant.

✅ Checklist zonnepanelen kopen

✅ Checklist zonnepanelen leasen

Wat is er geïnstalleerd?

Aan de Hasselterdijk in Zwolle is gekozen voor 15 LG NeON2 345Wp zonnepanelen i.c.m. met een SolarEdge oplossing. De panelen op het platte dak zijn gemonteerd op een flatfix onderconstructie. Bekijk de foto's hieronder voor een impressie van de installatie en om te zien van welke materialen gebruik is gemaakt.

Installatie datum

13 augustus, 2019

Share

Weten wat jij kan verdienen met je dak?

Laat één van onze installateurs de optimale installatie voor jouw dak intekenen

Kelly ter Schuur

Via mijn hypotheekadviseur bij hen terecht gekomen, want óók ik zag door de bomen het bos niet meer met alle aanbieders en mogelijkheden.. Esetup heeft alles van begin tot eind perfect gecommuniceerd. Alle handelingen die nodig zijn om zonnepanelen te kopen en aan te melden bij Netbeheerder en Energie leverancier worden door hen gedaan. Na installatie word je aangemeld bij Solaredge, hierin dien je enkele vragen te beantwoorden en that’s it! Fijn, betrouwbaar adres met écht verstand van zaken!

Henk

Erg netjes geïnstalleerd