15 Zonnepanelen Zwolle

Geschatte opbrengst: 4088 kWh à €818,- per jaar.

Hasselterdijk in Zwolle

Voor dhr. Siero mochten we een high-end zonnepanelen installatie monteren. Er was gekozne voor een installatie waar iedere solarteur blij van wordt. LG NeON2 zonnepanelen i.c.m. Power Optimizers en een SolarEdge omvormer. Deze installatie gaat een geschatte opbrengst leveren van 4088 kWh. Gedurende de installatie kwam naar voren dat het dak op bepaalde op bepaalde plekken aan vervanging toe was. Omdat eSetup niet alleen beschikt over solarteurs maar ook over een team van dakdekkers konden we snel schakelen naar tevredenheid van de klant.

✅ Checklist zonnepanelen kopen

✅ Checklist zonnepanelen leasen

Wat is er geïnstalleerd?

Aan de Hasselterdijk in Zwolle is gekozen voor 15 LG NeON2 345Wp zonnepanelen i.c.m. met een SolarEdge oplossing. De panelen op het platte dak zijn gemonteerd op een flatfix onderconstructie. Bekijk de foto's hieronder voor een impressie van de installatie en om te zien van welke materialen gebruik is gemaakt.

Installatie datum

13 augustus, 2019

Share

Weten wat jij kan verdienen met je dak?

Laat één van onze installateurs de optimale installatie voor jouw dak intekenen

Nijhuis

We zijn erg tevreden over de zonnepanelen. De installateurs hebben erg netjes geïnstalleerd. Ze hebben onze vragen beantwoord en alles goed gecontroleerd. Er zijn al meerdere installaties van Esetup in de buurt en iedereen is er over te spreken!

Fam Huizing.

Onze ervaring is super met dit bedrijf. De monteurs hebben echt gezwoegd om ons probleem uit de wereld te helpen . De aansluiting van de Zonnepanelen was via de wasmaschinekabel gedaan door een ander bedrijf. De monteurs waren s'morgens om 9:30 uur en gingen S'avonds om 20:30 uur naar huis en dit op Vrijdagavond. Een van de monteurs hadt eigenlijk nog een Afspr staan. Wij zijn Super tevreden over Esetup. Ga zo door.👍👍👍👍👍👍