18 Zonnepanelen Zwolle

18x Canadian Solar i.c.m. Goodwe 5000D-NS omvormer

Scarlattisstraat Zwolle

In opdracht van onze partner mochten we aan de Scarlattisstraat in Holtenbroek te Zwolle, op 1 oktober 2019 iemand blij maken met een mooie solar installatie. Door het uitvoeren van een uitgebreide technische inspectie kwamen zowel onze monteurs als de klant niet voor verrassingen te staan. Zelf ook besparen op je energierekening? Bekijk één van de volgende checklists:

✅ Checklist zonnepanelen kopen

✅ Checklist zonnepanelen leasen

Wat is er geïnstalleerd?

Onze partner en de klant hebben in overeenstemming gekozen voor 18 zonnepanelen van het merk Canadian Solar. Deze panelen zijn volledig volgens de geldende richtlijnen met inachtneming van alle veiligheidseisen zeer netjes, strak en vakkundig op het dak gemonteerd. Hierna heeft eSetup een zeer nette professionele dakdoorvoer gerealiseerd en zijn de tien Canadian Solar panelen aangesloten op een Goodwe 5000D-NS stringomvormer.

Installatie datum

1 oktober, 2019

Share

Weten wat jij kan verdienen met je dak?

Laat één van onze installateurs de optimale installatie voor jouw dak intekenen

Van Hensbergen

Na via via gehoord te hebben van reeds bestaande klanten van Esetup, hierop ook offerte aangevraagd en vergeleken met diverse andere offertes en gesprekken met adviseurs ,viel mijn keuze toch op hen. Mede door de prettige en deskundige gesprekken. Helaas bleek, na technische inspectie, mijn dak lekkage te vertonen. Zij gaven aan ook dakdekkers ‘’in huis’’ te hebben. Omdat ik geen ervaring had met het bedrijf heb ik een second opinion laten doen en het bleek te kloppen. Voor het herstellen van het dak ook keurig vooraf offerte gekregen. Van het eerste moment tot aan installatie van o.a. herstellen dak, panelen, omvormer incl. Optimizers en aansluiting op internet/app zijn afspraken en beloftes 100% nagekomen. Geen mooie praatjes maar deskundige en prettige informatie. Aan te bevelen.

Ruud Pannekoek

In één woord: fantastisch! We hebben op de zaak van eSetup en bij ons thuis een uitstekende voorlichting gehad over de diverse mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Daarbij is volledig rekening is gehouden met onze wensen en verwachtingen. Op basis daarvan is ter plekke een mooie maatwerkofferte opgesteld, die we direct hebben geaccepteerd. Ruim een week later waren alle 16 panelen (totaal 4880 Wp) keurig geïnstalleerd en beschikten we over onze eigen energiecentrale. Het is mooi en fijn dat je met de SolarEdge app de prestaties van het systeem en van elk afzonderlijk paneel op elk gewenst moment kan inzien. Lof voor de deskundige en vriendelijke installateurs die echt vakwerk hebben geleverd. De panelen liggen mooi strak op het dak (10 op de kap en 6 op de aanbouw) en ook het binnenwerk is goed afgeleverd. Kortom: wij zijn uiterst tevreden.