16 Zonnepanelen Ten Post

Geschatte oprbengst: 4800 kWh à €960,- per jaar.

Stadsweg in Ten Post

In Ten Post mochten er 16 zonnepanelen gemonteerd worden op een dak aan de Stadsweg. Deze klant heeft gekozen voor zonnepanelen van het degelijke Duitse merk DSE. Met 305Wp per paneel levert de installatie naar verwachting 4800 kWh op en gaat deze klant een kleine €1.000,- per jaar besparen. Zelf ook besparen op je energierekening? Bekijk één van de volgende checklists:

✅ Checklist zonnepanelen kopen

✅ Checklist zonnepanelen leasen

Wat is er geïnstalleerd?

Deze klant heeft gekozen voor 16 zonnepanelen van DSE in combinatie SolarEdge Power Optimizers een monitoringssyteem en de SolarEdge HD-Wave 5000 omvormer. Een schitterende betrouwbare omvormer. Door het parallel schakelen en het gebruik van Power Optimizers is het voor deze klant mogelijk om ieder paneel afzonderlijk uit te lezen. Dit betekent dat per paneel gemonitord kan worden hoe het paneel presteert. Wel zo makkelijk. Al met al een solide high-end installatie.

Installatie datum

5 september, 2019

Share

Weten wat jij kan verdienen met je dak?

Laat één van onze installateurs de optimale installatie voor jouw dak intekenen

M.C. Krijgsman-Bak

De mannen die bij ons de panelen op het dak hebben gelegd, weten waar ze mee bezig zijn. Er wordt gewerkt met valbeveiliging en de mannen zijn voorzien van veiligheidskleding, hardcap, veiligheidsschoenen. Ze werken snel en netjes en laten geen rommel achter. Ze nemen alle afval mee, zijn beleefd.

Mandy

De verwachtingen over opbrengst en uitvoering zijn waargemaakt. Ook de begeleiding en nazorg tijdens installatie en administratieve handelingen zijn bij Esetup in goede handen. Ook de app waarin je alles kunt monitoren is ideaal!