16 Zonnepanelen Ten Post

Geschatte oprbengst: 4800 kWh à €960,- per jaar.

Stadsweg in Ten Post

In Ten Post mochten er 16 zonnepanelen gemonteerd worden op een dak aan de Stadsweg. Deze klant heeft gekozen voor zonnepanelen van het degelijke Duitse merk DSE. Met 305Wp per paneel levert de installatie naar verwachting 4800 kWh op en gaat deze klant een kleine €1.000,- per jaar besparen. Zelf ook besparen op je energierekening? Bekijk één van de volgende checklists:

✅ Checklist zonnepanelen kopen

✅ Checklist zonnepanelen leasen

Wat is er geïnstalleerd?

Deze klant heeft gekozen voor 16 zonnepanelen van DSE in combinatie SolarEdge Power Optimizers een monitoringssyteem en de SolarEdge HD-Wave 5000 omvormer. Een schitterende betrouwbare omvormer. Door het parallel schakelen en het gebruik van Power Optimizers is het voor deze klant mogelijk om ieder paneel afzonderlijk uit te lezen. Dit betekent dat per paneel gemonitord kan worden hoe het paneel presteert. Wel zo makkelijk. Al met al een solide high-end installatie.

Installatie datum

5 september, 2019

Share

Weten wat jij kan verdienen met je dak?

Laat één van onze installateurs de optimale installatie voor jouw dak intekenen

Brasjen

Goed keurig bedrijf alles netjes gemonteerd .

Van Hensbergen

Na via via gehoord te hebben van reeds bestaande klanten van Esetup, hierop ook offerte aangevraagd en vergeleken met diverse andere offertes en gesprekken met adviseurs ,viel mijn keuze toch op hen. Mede door de prettige en deskundige gesprekken. Helaas bleek, na technische inspectie, mijn dak lekkage te vertonen. Zij gaven aan ook dakdekkers ‘’in huis’’ te hebben. Omdat ik geen ervaring had met het bedrijf heb ik een second opinion laten doen en het bleek te kloppen. Voor het herstellen van het dak ook keurig vooraf offerte gekregen. Van het eerste moment tot aan installatie van o.a. herstellen dak, panelen, omvormer incl. Optimizers en aansluiting op internet/app zijn afspraken en beloftes 100% nagekomen. Geen mooie praatjes maar deskundige en prettige informatie. Aan te bevelen.