12 Zonnepanelen Smilde

Geschatte opbrengst: 3120 kWh à €624,- per jaar.

Kanaalweg in Smilde

De Kanaalweg in Drenthe is een zonnepaneel installatie rijker. De adviseur van de klant heeft 12 panelen geadviseerd i.c.m. SolarEdge HD-wave parallel omvormer. De klant gaat vanaf het installatie moment direct besparen op zijn energie.  

Zelf ook besparen op je energierekening? Bekijk één van de volgende checklists:

✅ Checklist zonnepanelen kopen

✅ Checklist zonnepanelen leasen

Wat is er geïnstalleerd?

Zoals gezegd is er gekozen voor 12 panelen. De panelen die eSetup mocht plaatsen zijn van het merk DSE en hebben een vermogen van 305Wp. De installatie is parallel geschakeld en door onze monteurs voorzien van een SolarEdge HD-Wave SE3680 omvormer. Volgens de adviseur van deze klant gaat de installatie 3120 kWh opwekken, wat neerkomt op een jaarlijkse besparing van €624,-

Installatie datum

17 september, 2019

Share

Weten wat jij kan verdienen met je dak?

Laat één van onze installateurs de optimale installatie voor jouw dak intekenen

M.C. Krijgsman-Bak

De mannen die bij ons de panelen op het dak hebben gelegd, weten waar ze mee bezig zijn. Er wordt gewerkt met valbeveiliging en de mannen zijn voorzien van veiligheidskleding, hardcap, veiligheidsschoenen. Ze werken snel en netjes en laten geen rommel achter. Ze nemen alle afval mee, zijn beleefd.

Henry Gabriëla

Heel professioneel personeel, ze weten wat ze doen. Houden rekening met de privacy van de bewoner en hebben hun werk goed uitgevoerd.