12 Zonnepanelen Smilde

Geschatte opbrengst: 3120 kWh à €624,- per jaar.

Kanaalweg in Smilde

De Kanaalweg in Drenthe is een zonnepaneel installatie rijker. De adviseur van de klant heeft 12 panelen geadviseerd i.c.m. SolarEdge HD-wave parallel omvormer. De klant gaat vanaf het installatie moment direct besparen op zijn energie.  

Zelf ook besparen op je energierekening? Bekijk één van de volgende checklists:

✅ Checklist zonnepanelen kopen

✅ Checklist zonnepanelen leasen

Wat is er geïnstalleerd?

Zoals gezegd is er gekozen voor 12 panelen. De panelen die eSetup mocht plaatsen zijn van het merk DSE en hebben een vermogen van 305Wp. De installatie is parallel geschakeld en door onze monteurs voorzien van een SolarEdge HD-Wave SE3680 omvormer. Volgens de adviseur van deze klant gaat de installatie 3120 kWh opwekken, wat neerkomt op een jaarlijkse besparing van €624,-

Installatie datum

17 september, 2019

Share

Weten wat jij kan verdienen met je dak?

Laat één van onze installateurs de optimale installatie voor jouw dak intekenen

Ruud Pannekoek

In één woord: fantastisch! We hebben op de zaak van eSetup en bij ons thuis een uitstekende voorlichting gehad over de diverse mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Daarbij is volledig rekening is gehouden met onze wensen en verwachtingen. Op basis daarvan is ter plekke een mooie maatwerkofferte opgesteld, die we direct hebben geaccepteerd. Ruim een week later waren alle 16 panelen (totaal 4880 Wp) keurig geïnstalleerd en beschikten we over onze eigen energiecentrale. Het is mooi en fijn dat je met de SolarEdge app de prestaties van het systeem en van elk afzonderlijk paneel op elk gewenst moment kan inzien. Lof voor de deskundige en vriendelijke installateurs die echt vakwerk hebben geleverd. De panelen liggen mooi strak op het dak (10 op de kap en 6 op de aanbouw) en ook het binnenwerk is goed afgeleverd. Kortom: wij zijn uiterst tevreden.

Wagner

Zeer goed nemen overal de tijd voor