17 Zonnepanelen Lelystad

Geschatte opbrengst: 2135 kWh à €427,- per jaar.

Hagenduin in Lelystad

Op een nieuwbouw woning aan de Hagenduin in Lelystad mochten wij vandaag maar liefst 17 zonnepanelen plaatsen. Binnen een dag lagen de panelen er op wat resulteerde in een tevreden opdrachtgever, een tevreden klant en trotse monteurs. Wil je zelf nou ook zonnepanelen leasen of kopen? Bekijk dan altijd eerst onze checklist of neem contact op om je te laten informeren.

Wat is er geïnstalleerd?

Onze partner en de klant hebben in overeenstemming gekozen voor 18 zonnepanelen van het merk Canadian Solar. Deze panelen zijn volledig volgens de geldende richtlijnen met inachtneming van alle veiligheidseisen zeer netjes, strak en vakkundig op het dak gemonteerd. Hierna heeft eSetup een zeer nette professionele dakdoorvoer gerealiseerd en zijn de tien Canadian Solar panelen aangesloten op een Goodwe 5000D-NS stringomvormer.

Installatie datum

21 oktober, 2019

Share

Weten wat jij kan verdienen met je dak?

Laat één van onze installateurs de optimale installatie voor jouw dak intekenen

M.C. Krijgsman-Bak

De mannen die bij ons de panelen op het dak hebben gelegd, weten waar ze mee bezig zijn. Er wordt gewerkt met valbeveiliging en de mannen zijn voorzien van veiligheidskleding, hardcap, veiligheidsschoenen. Ze werken snel en netjes en laten geen rommel achter. Ze nemen alle afval mee, zijn beleefd.

Fam Huizing.

Onze ervaring is super met dit bedrijf. De monteurs hebben echt gezwoegd om ons probleem uit de wereld te helpen . De aansluiting van de Zonnepanelen was via de wasmaschinekabel gedaan door een ander bedrijf. De monteurs waren s'morgens om 9:30 uur en gingen S'avonds om 20:30 uur naar huis en dit op Vrijdagavond. Een van de monteurs hadt eigenlijk nog een Afspr staan. Wij zijn Super tevreden over Esetup. Ga zo door.👍👍👍👍👍👍