7 Zonnepanelen Lelystad

Geschatte opbrengst: 2135 kWh à €427,- per jaar.

Vecht Lelystad

Onze jongens waren vandaag wederom te aanschouwen in de polder. Op het platte dak van deze klant zijn 7 zonnepanelen gemonteerd in de zogenaamde oost-west opstelling. Dit resulteert in een geschatte opbrengst van ruim 2130 kWh.

Zelf ook besparen op je energierekening? Bekijk één van de volgende checklists:

✅ Checklist zonnepanelen kopen

✅ Checklist zonnepanelen leasen

Wat is er geïnstalleerd?

De Vecht in Lelystad is weer een zonnepaneel installatie rijker. In totaal werden er 7 Canadian Solar zonnepanelen i.c.m. een Goodwe 5000D-NS string omvormer geplaatst.

Installatie datum

13 september, 2019

Share

Weten wat jij kan verdienen met je dak?

Laat één van onze installateurs de optimale installatie voor jouw dak intekenen

Brasjen

Goed keurig bedrijf alles netjes gemonteerd .

Van Hensbergen

Na via via gehoord te hebben van reeds bestaande klanten van Esetup, hierop ook offerte aangevraagd en vergeleken met diverse andere offertes en gesprekken met adviseurs ,viel mijn keuze toch op hen. Mede door de prettige en deskundige gesprekken. Helaas bleek, na technische inspectie, mijn dak lekkage te vertonen. Zij gaven aan ook dakdekkers ‘’in huis’’ te hebben. Omdat ik geen ervaring had met het bedrijf heb ik een second opinion laten doen en het bleek te kloppen. Voor het herstellen van het dak ook keurig vooraf offerte gekregen. Van het eerste moment tot aan installatie van o.a. herstellen dak, panelen, omvormer incl. Optimizers en aansluiting op internet/app zijn afspraken en beloftes 100% nagekomen. Geen mooie praatjes maar deskundige en prettige informatie. Aan te bevelen.