16 Zonnepanelen Groningen

Geschatte opbrengst: 4160 kWh à €832,- per jaar.

Ubbegalaan in Groningen

Voor deze klant mochten we in opdracht van een partner een mooie zonnepanelen installatie monteren. Het grootste gedeelte van de installatie - 9 panelen - diende op schuindak gemonteerd te worden, de overige 7 panelen zijn op het platte dak gemonteerd. De gehele installatie moet de klant gaan voorzien van 4160 kWh. Wil je zelf ook besparen op je energierekening? Bekijk één van de volgende checklists:

✅ Checklist zonnepanelen kopen

✅ Checklist zonnepanelen leasen

Wat is er geïnstalleerd?

De klant had gekozen voor 16 DSE zonnepanelen in combinatie met een SolarEdge HD-Wave 5000 omvormer. Ieder zonnepaneel is voorzien van een SolarEdge P300 Power Optimizer. Met het monitoringssysteem van SolarEdge is het voor de klant mogelijk om ieder zonnepaneel uit te lezen en te zien hoe de installatie presteert. Bekijk de foto's hieronder voor een impressie van de installatie en om te zien van welke materialen gebruik is gemaakt.

Installatie datum

9 september, 2019

Share

Weten wat jij kan verdienen met je dak?

Laat één van onze installateurs de optimale installatie voor jouw dak intekenen

A. Weerwag

Fantastisch

Van Hensbergen

Na via via gehoord te hebben van reeds bestaande klanten van Esetup, hierop ook offerte aangevraagd en vergeleken met diverse andere offertes en gesprekken met adviseurs ,viel mijn keuze toch op hen. Mede door de prettige en deskundige gesprekken. Helaas bleek, na technische inspectie, mijn dak lekkage te vertonen. Zij gaven aan ook dakdekkers ‘’in huis’’ te hebben. Omdat ik geen ervaring had met het bedrijf heb ik een second opinion laten doen en het bleek te kloppen. Voor het herstellen van het dak ook keurig vooraf offerte gekregen. Van het eerste moment tot aan installatie van o.a. herstellen dak, panelen, omvormer incl. Optimizers en aansluiting op internet/app zijn afspraken en beloftes 100% nagekomen. Geen mooie praatjes maar deskundige en prettige informatie. Aan te bevelen.