16 Zonnepanelen Groningen

Geschatte opbrengst: 4160 kWh à €832,- per jaar.

Ubbegalaan in Groningen

Voor deze klant mochten we in opdracht van een partner een mooie zonnepanelen installatie monteren. Het grootste gedeelte van de installatie - 9 panelen - diende op schuindak gemonteerd te worden, de overige 7 panelen zijn op het platte dak gemonteerd. De gehele installatie moet de klant gaan voorzien van 4160 kWh. Wil je zelf ook besparen op je energierekening? Bekijk één van de volgende checklists:

✅ Checklist zonnepanelen kopen

✅ Checklist zonnepanelen leasen

Wat is er geïnstalleerd?

De klant had gekozen voor 16 DSE zonnepanelen in combinatie met een SolarEdge HD-Wave 5000 omvormer. Ieder zonnepaneel is voorzien van een SolarEdge P300 Power Optimizer. Met het monitoringssysteem van SolarEdge is het voor de klant mogelijk om ieder zonnepaneel uit te lezen en te zien hoe de installatie presteert. Bekijk de foto's hieronder voor een impressie van de installatie en om te zien van welke materialen gebruik is gemaakt.

Installatie datum

9 september, 2019

Share

Weten wat jij kan verdienen met je dak?

Laat één van onze installateurs de optimale installatie voor jouw dak intekenen

J.J.Breuker

Vriendelijke knapen alleen slecht voorbereid waardoor de installatie de hele dag heeft geduurd.

Kampri B.V.

E-setup heeft een bij ons op de zaak een schitterend project opgeleverd. De 210 panelen zorgen ervoor dat wij 0 op de meter hebben. Hebben eerst deskundig en eerlijk advies gekregen en daarbij een scherpe offerte. De monteurs van E-setup gaan zeer professioneel te werk. We zijn er echt blij mee!