28 Zonnepanelen Genemuiden

Geschatte opbrengst: 9680 kWh à €1.936,- per jaar.

Lus in Genemuiden

Op de Lus in Genemuiden hebben we een prachtige solar installatie geplaatst. Maar liefst 28 LG NeON2 zonnepanelen werden er in rap tempo geïnstalleerd naar tevredenheid van de klant. Zelf ook zonnepanelen op je dak? Bekijk dan één van onze checklists.  

✅ Checklist zonnepanelen kopen

✅ Checklist zonnepanelen leasen

Wat is er geïnstalleerd?

29 LG NeON2 zonnepanelen i.c.m. P300 Power Optimizers en een SolarEdge SK12.5 3-fase omvormer zijn in een dag geïnstalleerd op het dak van deze klant. De installatie gaat per jaar ruim 9.500 kWh opwekken wat een enorme besparing voor onze klant oplevert. Bekijk de foto's hieronder voor een impressie van de installatie en de gebruikte materialen.

Installatie datum

28 augustus, 2019

Share

Weten wat jij kan verdienen met je dak?

Laat één van onze installateurs de optimale installatie voor jouw dak intekenen

Van Hensbergen

Na via via gehoord te hebben van reeds bestaande klanten van Esetup, hierop ook offerte aangevraagd en vergeleken met diverse andere offertes en gesprekken met adviseurs ,viel mijn keuze toch op hen. Mede door de prettige en deskundige gesprekken. Helaas bleek, na technische inspectie, mijn dak lekkage te vertonen. Zij gaven aan ook dakdekkers ‘’in huis’’ te hebben. Omdat ik geen ervaring had met het bedrijf heb ik een second opinion laten doen en het bleek te kloppen. Voor het herstellen van het dak ook keurig vooraf offerte gekregen. Van het eerste moment tot aan installatie van o.a. herstellen dak, panelen, omvormer incl. Optimizers en aansluiting op internet/app zijn afspraken en beloftes 100% nagekomen. Geen mooie praatjes maar deskundige en prettige informatie. Aan te bevelen.

Familie van Ommen

De zonnepanelen liggen er mooi bij. De installateurs waren goed, kundig en mooi op tijd. Het functioneert zoals ik van te voren verwacht had en zoals verteld werd. We zijn dan ook zeer tevreden!