9 Zonnepanelen Amersfoort

Geschatte opbrengst: 2700 kWh à €540,- per jaar.

Muiderslot in Amersfoort

Amersfoort is weer 9 zonnepanelen rijker. Onze monteurs mochten in opdracht van één van onze partners 9 zonnepanelen plaatsen in portrait opstelling. Vooraf was het de vraag of de panelen daadwerkelijk in deze opstelling op het dak zouden passen. Om die reden werd een professionele technische inspectie uitgevoerd door één van onze monteurs. De bevindingen werden zowel naar de partner als de klant gecommuniceerd zodat beide partijen op de hoogte waren van de mogelijkheden. Dit zorgde voor de juiste verwachtingen bij alle betrokken partijen en een snelle installatie van de zonnepanelen.

Zelf ook besparen op je energierekening? Bekijk één van de volgende checklists:

✅ Checklist zonnepanelen kopen

✅ Checklist zonnepanelen leasen

Wat is er geïnstalleerd?

In overleg met de partner is er gekozen voor 9 Canadian Solar zonnepanelen i.c.m. een Goodwe 2500-NS omvormer. Deze klant gaat - mits het weer - doet wat er wordt verwacht ruim €540,- per jaar besparen. 

Installatie datum

27 september, 2019

Share

Weten wat jij kan verdienen met je dak?

Laat één van onze installateurs de optimale installatie voor jouw dak intekenen

Fam Huizing.

Onze ervaring is super met dit bedrijf. De monteurs hebben echt gezwoegd om ons probleem uit de wereld te helpen . De aansluiting van de Zonnepanelen was via de wasmaschinekabel gedaan door een ander bedrijf. De monteurs waren s'morgens om 9:30 uur en gingen S'avonds om 20:30 uur naar huis en dit op Vrijdagavond. Een van de monteurs hadt eigenlijk nog een Afspr staan. Wij zijn Super tevreden over Esetup. Ga zo door.👍👍👍👍👍👍

Pronkhorst

Uitstekend